Создаваме
Сигурност!
https://omadainsurance.com/wp-content/uploads/2020/06/version_1-1.png
https://omadainsurance.com/wp-content/uploads/2020/07/insurance_mk.png

Вашиот вистински партнер
во осигурувањето!

https://omadainsurance.com/wp-content/uploads/2020/06/35225-Converted-1.png

Секогаш на
ваша страна!

Вашата сигурност
е наш приоритет!
https://omadainsurance.com/wp-content/uploads/2020/07/wallpaper_4.png

Настани

https://omadainsurance.com/wp-content/uploads/2020/06/oi_home.png
Осигурајте го својот дом!
https://omadainsurance.com/wp-content/uploads/2020/06/oi_policy.png
Бидете заштитени во случај на непогоди!
https://omadainsurance.com/wp-content/uploads/2020/06/oi_safety.png
Секогаш со вас и при избор на полиса и при решавање на штета!
logo-urbanist
logo-bello
logo-applauz
logo-estato
logo-hotel-berg
logo-hotel-california
logo-celeste
logo-addison
logo-bold-news
Многу повеќе од партнери

Наши
Партнери

ad_osiguritelna_polisa_logo
evroins_logo
grawe_logo
halk_logo
osiguruvanje_makedonija_logo
sava_logo
triglav_logo
winner_logo
https://omadainsurance.com/wp-content/uploads/2020/07/carrer_home_wallpaper.png
Кариера

Вработи се во
Omada Insurance

Бидете дел од успешната приказна која заедно ќе ја создаваме!

Регистрирајте се за да бидете во тек со сите новини

Регистрирајте се
за да бидете во тек со сите новини

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Осигурително брокерско друштво: ОМАДА осигурување, АД СкопјеСедиште
ул.852 бр.62 ( Комплекс Газела ),1000 Скопје
Стапете во контакт со нас преку социјални мрежиOmada Insurance Социјални мрежи
Осигурително брокерско друштво: ОМАДА осигурување, АД СкопјеСедиште
Стапете во контакт со нас преку социјални мрежиOmad Insurance Социјални мрежи

Copyright © 2020 Omada Insurance – All rights reserved. Powered by Omada Technology 

Proud part of Omada Capital Invest

Copyright © 2020 Omada Insurance – All rights reserved. Powered by Omada Technology 

Proud part of Omada Capital Invest